Ana içeriğe atla

İngiltere Kiralık Ev Oda Otel Bulma

Otel

İngiltere'nin en yaygın ve uygun fiyatlı otelidir ve tüm Birleşik Krallık ülkelerinde neredeyse her şehirde 3-4 tane şubesi vardır. İlk yerleşiminizi buraya yaparak oda veya ev arama işlemlerinize buradan devam edebilirsiniz.

https://www.premierinn.com/gb/en/home.html

Oda

İngiltere'ye bir uzun tip vize ile geldiniz, ev bulana kadar otellerde yüksek ücret ile kalmak yerine, uygun, güvenli  ve aile yanı paylaşımlı odalar bulmak isterseniz aşağıda verdiğim siteler en güzel sonuçları vermektedir.

Ev
Paylaşımlı evlerde kaldınız ve artık kendiniz veya aileniz ile kalıcı ve sadece sizin yaşayacağınız bir ev bulma zamanı geldi. Maalesef ev bulma işi ülkemizdeki kadar çok kolay değildir. Aşağıda verdiğim 3 ev arama sitesi en güzel arama sonuçlarını vermektedir.
  • Evin ev sahibine ait olup olmadığını kontrol etmek için başvuracağınız bir yöntem de https://www.gov.uk/search-property-information-land-registry sayfasından kayıtlarına ulaşmak. Bu sitede evin kapı numarasını ve posta kodunu giriyorsunuz. £3 karşılığında size e-mail yoluyla tapu tarzında bir kopyası geliyor.
Güvenli Bölge Seçimi :
Evi buldunuz ancak bulduğunuz bölgenin güvenli olup olmadığını merak ediyorsunuz. Aşağıda verdiğim devlet resmi sitesine girerek, hangi bölge daha güvenli, hangi bölgede suç oranı daha yüksek öğrenebilirsiniz . https://maps.met.police.uk/